Wat zegt de kleur van je scooter over jou?

Het kan een moeilijke keuze zijn om de kleur van je scooter te bepalen. En volgens onderzoekers kan het zeker iets zeggen over je persoonlijkheid. Wil jij te weten komen wat de kleur van jouw scooter over je zegt? Lees dan verder! 

Standaard 

Er zijn een aantal standaard kleuren die veel mensen hebben. Denk hierbij aan zwart, wit en grijs. Deze kleuren zeggen niet allemaal hetzelfde over persoonlijkheid. Maar vaak hebben de mensen die deze kleur hebben hier goed over nagedacht. Zwart is zakelijk, klassiek en stoer. Wit moet misschien iets vaker gepoetst worden maar dit is een kleur die staat voor helderheid en goedheid. Gijs is een kleur die vaak wordt gezien als saai, maar de persoon die voor een grijze scooter kiest, maakt het niks uit dat andere mensen dat zo zien. 

Fel en opvallend 

Dit zijn kleuren zoals rood, roze, oranje en geel. Deze kleuren zie je niet heel vaak op scooters. Maar als je een van deze kleuren hebt, val je wel meteen op! Rood is vooral een populaire auto kleur, maar er zijn ook mensen die deze kleur op hun scooter hebben. Roze wordt vaak gekozen door meiden en deze kleur straalt dan ook zachtheid uit, maar alsnog val je lekker op als je met een roze scooter rond rijdt.

Donkere kleuren

Populaire donkere kleuren zijn blauw, groen en bruin. Deze kleuren worden gezien als stoer. Maar het kan ook erg elegant zijn. Daarom zijn deze kleuren zowel geliefd bij jongens als bij meiden. 

Andere kleur? Een scooter met een kleur die helemaal bij jou past, wie wilt dat nou niet? Wil jij je scooter een nieuw kleurtje geven zonder er veel geld aan kwijt te zijn? Dan zijn de rubber sprays van SprayDip de oplossing voor jou! Deze sprays zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, hierdoor zit de kleur die jij wilt er altijd bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *